COURSING - Hon na lišku

10.11.2013 20:00

Náš poslední letošní závod se konal na letišti v Medlánkách. 

Poprvé byli přihlášení 4 kavalíři. Bohužel, napřed se rozhárala naše Frenzy, pak onemocněl Bohoušek od Báry, tak nakonec běžela jen naše Cristel a Ramona od Markéty. Tím pádem neměli kavalíři svoji vlastní kategorii a spadli jsme opět do kategorie IX.FCI, společně s velkým pudlem. 

Po prvním kole to vypadalo velmi nadějně. Běh se holkám opravdu velmi povedl. Byly rychlostně vyrovnané, Cristel o něco rychlejší na rovinkách, Ramonka si zase pěkně nadbíhala v lomech. Takže průběžně byla Cristelka byla na prvním místě, o 6 bodů za ní skončila Ramonka a o další 3 body za ní velký pudl. Ale radovaly jsme se předčasně. Druhý běh to obě holky hrozně zkazily. Cristel to vzdala před druhou kladkou. Ramona ještě chvíli běžela, ale pak to taky vzdala. A protože ani jedna odběhla alespoň půlku trati, tak jsme v druhém kole měli nedoběh. Tím pádem se dostal na první místo pudl, druhá skončila Cristel a třetí Ramona. Ale i tak jsme byly hrozně rády, protože jsme počítaly s tím, že když holky mají nedoběh, že to platí pro celý závod. Tak jsme si odvezly krásné kokardy a moc dobré sušenky :)

Příští závod plánujeme až na duben příští rok, tak snad tady už konečně poběží všichni 4 kavalíři a budeme mít víc štěstí :)


[CNW:Counter]