První měsíc na BARFU

26.07.2012 08:43

Zatím spokojenost. Holky spapají téměř vše. Krmíme 2x denně, a to ráno kolem 5:45 a pak večer kolem 18:00. Už jsou na ten čas naučené a nenechají mě zapomenout :) Skáčou v kuchyni, kdykoliv projdu kolem.

 

Milují hovězí vemínko, zelené dršťky a mletiny kuřecí a hovězí. Z kusovek hlavně hovězí svalovinu. Z kostí kořecí krky a křídla, se stehnama mají trochu problém kvůli velikosti, ale když se naporcuje na menší kousky, tak zvládnou pěkně i to (oni teda zvládnou i to celé stehno, ale trvá jim to značnou chvíli). Z ryb chutná losos i kapr se sumečkem. Jediný problém s tím má Cristela. Ona nerada kouše, nejraději by měla vše pomleté. Jak dostane větší kousky, tak to plive :(

 

Se zeleninou ani ovocem problém nemáme. Jen občas, když dostanou větší kusy masa, tak vyberou jen to a zeleninu nechají. Většinou ale spapají vše.

 

Na srsti zatím žádné změny nevidím. U Angely vidím změnu na bříšku, kde měla jakýsi ekzém, který se jí velmi zlepšil, skoro už tam není nic vidět. Na kondici změny vidím, mám pocit, že všechny 4 mají více sil na lumpárny. O víkendu třeba asi 2 hodiny lítaly kolem dřevníku a hledaly asi myšičky (nebo nějaké jiné zvířátko, které bydlí pod dřevníkem) :D 

 

Bobky mají menší, občas trochu tužší nebo řidší, než bych chtěla, ale to doladíme lepším poměrem masa/kostí/oleje. 

 

Jen nám pořád chybí ten větší mrazák. Doufám, že do konce srpna už bude, ať můžeme objednávat ve větším množství i odjinud, tím pádem třeba i v lepší kvalitě a nižší ceně :) Když jsem u té ceny, zatím to vychází cca stejně jako granule, které jsme měli předtím (v ceně 95,-Kč/kg, měsíčně kolem 1200,- Kč na 4 kavalíry).

 


[CNW:Counter]