Frenzy plní licenci - 1x sólo, 1x pár

17.07.2011 15:00

Konečně jsme se dočkali. Už od začátku května mohla Frenzy plnit licenci, ale ani jednou nám termín nevyšel. Až teď, v polovině července. Běhalo se na dráze v Soběšicích. 

První běh si Frenzy zaběhla sólo. Tráva byla hodně vysoká, tak se jí střapec 2x ztratil. Ale hledala opravdu krásně. Pak dostala trochu větší střapeček a běh dokončila bez problémů. 

Cristel si v prvním kole zaběhla tréningově kratší trať. 2x se na střapec vybodla a šla čekat do cíle, pak ještě na dráze našla lanko, tak chvílu čekala i u něho, tak jsem se musela rozběhnout s ní. V druhé půlce už běžela krásně sama.

V druhém kole plnila Frenzy párový běh. Sparing byla Cristel. Frenzule opět na jedničku s hvězdičkou, Cristela je trouba, zase čekala v cíli. Tak nevím, jestli to nebude konec její coursingové kariéry a bude už běhat jen tréningy.

Příští víkend jedeme plnit poslední párový běh do Radslavic. A když to Frenzulka hezky zaběhne, tak může v polovině srpna konečně začít závodit. Plánujeme premiéru na finálním závodě o titul Lovec roku.

foto: Gwen (https://gwen.rajce.idnes.cz/2011-07-17_Cesky_pes_v_Sobesicich/)


[CNW:Counter]